Forside
Top 10
Reklame
Kategorier
Tilføj/Ret link
Konkurrence
Hoteller
Rejsebøger
Partnere
Kør selv-tilbud
Webmaster
www.rejs-med.dk
Det bedste sted at starte din rejse!


Vaccination når du skal rejse til Thailand.

 

Inden du rejser til Thailand er det en god ide at du sætter dig ind i hvordan du bedst muligt undgår at blive syg på din rejse. Klimaet i Thailand er meget forskelligt fra det i Europa og der er en række sygdomme man kan blive smittet med på sin rejse.

Overalt i verden kan man blive smittet med Difteri og Stivkrampe. Derfor anbefaler vi at man beskytter sig mod disse sygdomme med en vaccine. Man er beskyttet hvis man har fået en Difteri-Stivkrampe vaccination indenfor 10 år.

Ved at spise mad der ikke er varmebehandlet findes der også en del bakterier og vira man kan blive inficeret med, som giver diarre. En af disse er Hepatitis A, som der findes en effektiv vaccine imod. Vi vil anbefale at alle der rejser til Thailand bliver vaccineret imod Hepatitis A.

Der forekommer også malaria i store dele af Thailand. Det er specielt i skovområderne som grænser op til alle Thailands nabolande, hvor der er høj risiko for at blive smittet med malaria. Man bør inden afrejse undersøge om der forekommer malaria der hvor man skal hen. Så kan man beskytte sig med myggebalsam, myggenet og malaria piller. Desuden bør man være ekstra opmærksom omkring solopgang og solnedgang, da det er i de tidsrum at myggene stikker. Du kan læse mere om malaria og malariapiller.

Hvis man skal af sted i mere end en måned bør man overveje også at blive vaccineret mod Hepatitis B, Japansk Hjerne betændelse og Rabies. Dette kommer dog meget an på hvordan ens ophold i Thailand er. Hvis man rejser i perioden maj til september kan det være en god ide at blive vaccineret mod japansk hjernebetændelse, da sygdommen er på sit højeste der. Hvis man skal i kontakt med vilde dyr, specielt flagermus og hunde, bør man få en rabies vaccination.

Hvis man skal være i Thailand i over 6 måneder kan tuberkulose og tyfus også være gode at få en vaccine imod.

 

Denne artikel er skrevet af Sikkervaccination.dk - du bør læse de opdaterede informationer der!

Du kan læse mere om hvilke vacciner man bør få på dette link:

http://sikkervaccination.dk/anbefalinger/Thailand